Bu sitede Para Kazanmak , Para Kazanma Yöntemlerini Öğrenebilirsiniz..

0 Clixsense nedir , Nasıl Çalışır , Clixsense ile para kazan,Clixsense Türkiye,Clixsense tr Google'da Ara

Gönderen:Unknown Tarih: 17 Şubat 2013 Pazar 0 yorum


Türk PTC piyasasında pek bilinmeyen ancak bizim 2 yıldan fazla zamandır AKTİF üyesi olduğumuz bir Tıkla Kazan sitesi... Bu alanda nice sahte siteler görmüş birisi olarak net söyleyebiliriz ki en sağlamlardan bir tanesi. Üyeliğimizin üzerinden 2 yıldan fazla zaman geçmişken bu siteyle ilgili ilk yazıyı yazmamız bile bunun kanıtı.

ÖNEMLİ NOT: Aşağıdaki linke tıklayarak üye olabilirsiniz ancak ödemelerinizi çekle alacağınızdan gerçek isim ve adres belirtmenizde büyük fayda var...


Siteye üye olma işlemlerini tamamladıktan sonra "Browse Ads" bölümünde her gün düzenli olarak yayınlanan reklamları tıklayarak kazanç sağlayabilirsiniz.

Clixsense'te Ödemeler için çek kullanılıyor. Bu bakımdan siteye üye olduğunuzda isim ve adres bilgilerinizi doğru vermenizde yarar var. Bizim ödeme almaktansa bu sitede biriktirdiğimiz parayı dünyanın 4 bir tarafından referans kazanmak için yeniden reklam olarak kullandık. bizim reklamlarımızdan da para kazanırsanız şaşırmayın. (Bu vesileyle belirtmekte fayda var. Son yaptığımız 2 parti reklamla Neobux'a ciddi bir referans eklemiş durumdayız. Clixsense'in kullanıcı profili oldukça sağlam.

Clixsense.Com'da üyeliğinizi upgrade ederek referans kazançlarınızı 5 kademeli olarak artırmak da mümkün.
 

0 yorum:

Yorum Gönder